Backup dine data via Internettet

Har du overvejet risikoen for datatab i din virksomhed? Hvilke konsekvenser vil det have, hvis du pludselig har mistet alle dine mails eller alle dine dokumenter? I de fleste situationer vil dette være en katastrofe, og i værste fald kan det resultere i at virksomheden kommer flere år bagud, eller eventuelt skal lukke.

Betal kun for dit forbrug

Du betaler kun for dit forbrug, og derfor skal du heller ikke dimensionere din båndstation efter fremtidens behov, da dette naturligvis kan udvides løbende. Prisen for din backupløsning udregnes endeligt efter første fulde backup, da vi benytter kompression, hvilket betyder at dine data typisk fylder mindre når de først bliver backed up.

Få en fuld backup af hele dit netværk

Server-versionen henvender sig til den større kunde med én eller flere servere, der ønsker fuld backup af hele netværket, og Workstation er til det lille kontor, hvor der typisk er én eller flere arbejdsstationer, men hvor der gemmes på de enkelte computere, og ikke på en dedikeret server.

Fælles for begge løsninger er, at du ikke længere skal tænke på bånd, rensning af backupenhed eller om der er nogle, der tager hånd om situationen, det hele foregår via vores software, som altid kører i baggrunden.

Remote Backup kan fåes som 2 forskellige produkter

Remote Backup Server, som f.eks. kan installeres på en Microsoft Small Business Server, og dermed tager backup af Exchange-postkasser og SQL Databaser.
Remote Backup Workstation, som installeres på enkelte pc’ere, som tager backup af f.eks. dokumenter, billeder og regnskabsprogrammet.

Gratis prøveperiode på 14 dage

Du har mulighed for en 14 dages gratis prøveversion, for at se om Remote Backup er noget for dig. Kontakt os for mere info.

Sikre dig mod brand og tyveri ved backup til fjernlokation

Remote Backup har også den fordel, at dine data bliver backed up på en fjernlokation, hvilket sikrer dig i tilfælde af f.eks. brand eller tyveri. Du behøver ikke tænke på, om du har taget backupbånd med hjem, eller om du nu fik låst brandskabet – alle data ligger flere kilometer fra din serverinstallation.
Da det hele kører automatisk, så er der heller ikke problemer med at den backupansvarlige har ferie eller ligger syg, da automatikken sørger for at holde styr på dine data – dag efter dag efter dag…

Slip for at skifte bånd eller disk

Remote Backup henvender sig f.eks. til systemadministratoren, der gerne vil slippe for besværet med at skifte bånd eller diske i serveren, eller til det lille bogholderi der ikke har nogen backup procedure, udover en gang imellem at tage backup ud på en USB-nøgle. Med Remote Backup slipper du for at tænke på det praktiske, da det hele kører automatisk – naturligvis også med mulighed for at foretage en backup når det passer dig.

Pris oversigt

Her kan du læse mere omkring vores priser på Remote Backup.

 Remote Backup – ServerRemote Backup – Workstation
Oprettelse (engangsbeløb)800,00400,00
Månedligt abonnement150,0080,00
Data – 1 GBInkluderetInkluderet
Data -5 GB (ex. mdl. abb.)30,0030,00
Data – 10 GB (ex. mdl. abb.)60,0060,00
Data – 20 GB (ex. mdl. abb.)120,00120,00
Data – 50 GB (ex. mdl. abb.)300,00300,00
Data – 200 GB (ex. mdl. abb.)800,00800,00
Backup af separate postkasser i Exchange (pr. stk.)25,00Ikke tilgængelig

Alle priser er excl. moms