Mailboks – uden dikkedarer

Spamstopper Hosted Exchange er en cloud-baseret mail-løsning – og ikke andet end det. Så står i og mangler en Exchange løsning, men ønsker ikke at være bundet af et Office Online, så dette klart en mulighed.

Modtag relevante mails – og kun det

Med Exchange får du naturligvis også adgang til vores Spamfilter, der filtrerer uønskede mails væk, inden de overhovedet kommer ind i din mailbox. Dette Spamfilter er uafhængigt af Exchange, og derfor får du ikke uønskede mails ind i din “Uønsket Post” – de er filtreret væk inden da. Så ligger de heller ikke der og optager plads.
Udover Spamfilteret, som du selv har kontrol over, så er der yderligere 2 Spamfiltre tilknyttet din mailbox, så risikoen for at modtage Spam og andet uønsket mail, er dermed minimeret. Vores spamfiltre fanger ca. 99,7% af alle spammails, der bliver sendt.

Fuld Outlook klient

Du kan naturligvis også benytte Outlook postprogrammet fuldstændig som du altid har gjort. Med Outlook Anywhere kobler du op til vores servere – uanset hvor du er, bare du har adgang til internettet. Det gør det nemmere f.eks. at etablere en hjemmearbejdsplads, da du ikke skal have VPN-klienter eller andet sat op. Er du på nettet – så har du adgang til Spamstopper Exchange. Ønsker du at dele kalender eller mails med medarbejdere, så kan du også det. Kort fortalt, så har du her en fuld Exchangeløsning, men uden behov for at servicere en server selv.

Få adgang til dine mails – overalt

Med en Spamstopper Hosted Exchange får du adgang til dine mail – uanset hvor du befinder dig. Du har mulighed for at få dine mails, kalenderoplysninger og kontakter på din smartphone eller lignende. Har du f.eks. en HTC eller iPhone tager det kun få minutter at sætte op. Du har også altid adgang til dine mails, hvis bare du er i nærheden af en Internetbrowser. Den krypterede forbindelse sikrer dig at det kun er dig, der ser hvad der er i din mailbox.

Pris oversigt

Service planStandardProfessionel
Mailbox plads50 GB10 GB
Web Access (OWA)
Active Sync (Smartphones)
Mulighed for push
Daglig backup
Outlook Anywhere
Deling af kalender og mapper
Global adresseliste
Ekstra spamfilter
Spamfilter administration
Exchange kontrolpanel
Outlook licens
   
Pris pr. måned *25,0050,00
Inklusiv moms31,2562,50

* Der afregnes minimum for 6 måneder af gangen