Få adgang til dine data – overalt

Spamstopper Cloud Computer tilbyder adgang til dit eget skrivebord overalt, når bare du har adgang til Internettet. Du får stillet en Windows 2016 eller 2019 Remote Desktop Server session til rådighed. Dette betyder at du kan arbejde overalt, ligegyldigt om du er hjemme, på kontoret eller udenlands. På kontoret vil vi typisk installere en fast VPN-forbindelse til vores datacenter, og på hjemmearbejdspladser installerer vi en VPN-opkaldsforbindelse.

Fællesdrev og Exchange mail

Alle hostede løsninger tilbyder et personligt drev, et fællesdrev og adgang til Exchange mail. Dette giver dig muligheden for at arbejde på tværs af afdelinger, kontorer og lande. Med Exchange er det nemt at dele kalendere, mails og opgaver, så sekretæren f.eks. kan booke møder for sælgeren osv. Med datasynkronisering til mobiltelefonen er det muligt at få møder, aftaler og mails direkte på din telefon. Skulle uheldet være ude, og din telefon bliver stjålet, så kan du nulstille den via Exchange remote administration. På den måde undgår du at dine data kan ses af uvedkommende.

Sikkerhed i højsædet

Ved at vælge en hostet løsning slipper du for at tage backup af dine data, da alle dine filer/informationer kører på vores servere, og vi tager ansvaret for disse. Derudover er der installeret antivirus på din server, samt på din mailløsning, hvilket betyder at du heller ikke skal bekymre dig om dine data er sikrede mod malware, orme o.lign. Det hele ligger godt beskyttet bag en firewall, som holder uvedkommende ude.

Samlet pakke

En hosted server leveres med mail og officepakke som standard, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om licenser og yderligere omkostninger. Alle udgifter til Licenser, strøm, køling, backup osv. er derfor inkluderet, og der kommer der ikke uventede omkostninger, efter du har bestilt denne løsning.

Prisoversigt

Service planStandardProfessionel
Plads på server *20 Gb50 Gb
E-Mail Adresser1 stk.1 stk.
Plads i mailboks *2 Gb10 Gb
Windows Server 2016 RDS
Exchange 2016
Selvbetjenings-kontrolpanel
Office 2016 Std.(Word, Excel, Outlook og Powerpoint)
Office 2016 Prof. (Std + Access og Publisher)
Mulighed for SQL
Daglig Backup
Antivirus på server
Antivirus på Email
Outlook webmail
Exchange mobiltelefon synkronisering
Adgang til server via VPN (Cisco) **
Pris pr. bruger /md *299,00349,00
Inklusiv moms373,75,-436,25,-

* Ekstra plads kan tilkøbes for 1,- pr. Gigabyte.

** Cisco VPN klienter er inkluderet i aftalen. Eventuel Lan-2-Lan forbindelse skal tilkøbes seperat.